George Beer

George Beer

 

 

Oorspronkelijk was dit huisbier als eindejaarsgeschenk bedoeld voor de Rubio family members. Wegens het succes werd dit ook gebruikt als huisbier om bezoekers tijdens beurzen en opleidingen te verwennen met een fris biertje. George is een verfrissend licht Blond Saison bier van 5,4% alc.vol. Zijn pittige karakter zorgt voor een intense smaakbeleving, terwijl de subtiele bitterheid van de hop doet verlangen naar meer.

 

'GEORGE' BRAND

De naam van het bier is een tribute aan Dr. George Barrell († 2015). Mede dankzij Dr. George Barrell begon de ontwikkeling van de Rubio Monocoat olie. Het innovatieve en levendige karakter van Dr. George Barrell diende als inspiratie voor het uiterlijk en de smaak van het bier. 

 

De ‘mascotte’ van Rubio is de leeuw ‘The King of Colors’. Deze mascotte moest zeker in de uitwerking van de branding en het label van het Rubio huisbier geïntegreerd worden. Hiervoor heb ik een afgeleide lijntekening gemaakt die zowel de leeuw als de hop plant combineren. Het resultaat is een verfijnd biermerk dat meteen aanspreekt en subtiel verwijst naar het moedermerk Rubio Monocoat.

 

  

Anthony Nys - Grafisch ontwerp - George Beer - Rubio MonocoatAnthony Nys - Grafisch ontwerp - George Beer - Detail 02Anthony Nys - Grafisch ontwerp - George Beer - Detail 03Anthony Nys - Grafisch ontwerp - George Beer - Detail 02Anthony Nys - Grafisch ontwerp - George Beer - Detail 05


Hulp nodig met een gelijkaardig project?
Aarzel niet om me te contacteren en stuur me een vrijblijvend mailtje. Dan spreken we binnenkort (digitaal) af.


Let's connect
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17