Chezelle

Chezelle

 

 

Een van de projecten waar Tony in 2021 aan gewerkt heeft was branding en logo voor Hairstylist Chezelle. De founder achter Chezelle is een mama van twee kindjes met een hart van goud en ze houdt van alles wat met kerst en bloemen te maken heeft. Ben je op zoek naar een geweldige knipbeurt met een gezellige babbel, dan zit je op je plaats bij Hairstylist Chezelle!

 

Voor Hairstylist Chezelle ontwikkelden we een merkidentiteit met een op maat gemaakte illustratie in het logo. Tijdens het ontwerpproces beslisten we ons te concentreren op haar liefde voor planten en een kapperszaak met het sprekende gevoel van vrouwelijk- en sierlijkheid. De klant wilde dit alles graag verwerkt zien in haar logo met toch een duidelijke verwijzing naar hairstyling, wat we benadrukten met een haarspeld.

 

Dit project omvatte bijkomend drukmateriaal zoals visitekaartje, cadeaubon en uithangbord.

 

 

 visitekaart recto ontwerp zandkleur laken schaduw schaduwspelvisitekaart verso ontwerp zandkleur laken schaduw schaduwspelcadeaubon recto verso ontwerp zweven mockup voorbeelduithangbord ontwerp chezellebadge logo ontwerp chezelle schaduw schaduwspel


Hulp nodig met een gelijkaardig project?
Aarzel niet om me te contacteren en stuur me een vrijblijvend mailtje. Dan spreken we binnenkort (digitaal) af.


Let's connect
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16
 17. 17