Diensten

Klik op 'Print', 'Brand' of 'Digital' voor meer informatie.

Print

Ik geef met veel passie vorm aan jouw ideeën, campagnes of aankondigingen.

Dat kan gaan van geboorte-, trouw-, of postkaartjes, tot gepersonaliseerde uitnodigingen waarin we meteen de naam van je genodigden verwerken, en meer. Om tot een uniek en persoonlijk drukwerk te komen, bekijken we samen welke kleuren, stijl, illustraties en druktechnieken er perfect aansluiten bij jouw situatie..

 

Grootschalig evenement?

Design is erg belangrijk om de sfeer van je evenement over te brengen en wat je mensen wil vertellen aan de hand van diverse dragers bv. forex, banner, uitnodigingen, en meer.

 

Hoe informatie delen met jouw doelpubliek?

Redactioneel ontwerp speelt hierin een grote rol! Daarom is het belangrijk om een consistent en clean design te hanteren dat ons helpt je doelpubliek te bereiken. Er zijn tal van oplossingen waarbij ik je graag help, dit kan gaan om tijdschrift, boekomslag, catalogus en meer.

 

Hoe klanten bereiken?

Samen zoeken we naar een ontwerp dat mensen aanzet om jouw merk te leren kennen en op de juiste manier te bereiken adhv bv. posters, folder, brochure, billboards, en meer.

 

Brand

Ben je nog op zoek naar visuele identiteit?

Naast een logo en visitekaartje help ik je ook graag verder bij het ontwerpen van zowel online als offline identiteit op maat volgens jouw wensen en eisen. Dit kan gaan om huisstijlfiche, webdesign, email, en ontwerpen van ander bijhorend drukwerk. Alles wat je nodig hebt om jouw merk te doen stralen.

 

Rebranding van je eigen merk?

De tijd vliegt en de trends veranderen mee, laat je eigen merk niet in de achtergrond verdwijnen. Om door de jaren heen modern en fris te blijven is het belangrijk om een rebranding door te voeren en daar help ik je graag mee! Er zijn verschillende opties: van een complete rebranding tot een leuke opfrissing van een bestaande stijl.

 

Branding met een beperkt budget, kan dat?

Een brand identity zal altijd een investering zijn, jouw merk is één van de belangrijkste troeven voor herkenbaarheid en een constante of stijgende klantenstroom. Een brand is namelijk veel meer dan alleen een logo. Dat gezegd zijnde houd ik steeds rekening met jouw budget en de waarde die een merkideniteit voor jouw zaak, event of organisatie kan opleveren. Ik adviseer je ook graag over hoe we best te werk gaan om jouw kosten niet onnodig te laten oplopen.

 

Digital

Online communicatie is onmisbaar geworden.

Daarom is het ook belangrijk je visuele identiteit online toe te passen! Ik help je graag bij het ontwerpen en uitwerken van aangepaste media zoals iconen, illustraties, banners, website, apps, email templates, handtekeningen, social media ontwerp, en meer.

 

 

Heb je zelf een creatief idee of kan jouw bedrijf beroep doen op een grafisch vormgever die jouw marketing team (tijdelijk) komt versterken als freelancer?

 

Aarzel niet om me te contacteren en stuur me een vrijblijvend mailtje. Dan spreken we binnenkort (digitaal) af.

 

Let's connect